DENTALMA: Kracht door Ervaring & Specialisatie
INTERIEUR MAATWERK MEUBILAIR & DESIGN
GESPECIALISEERD IN TANDARTSPRAKTIJKEN

DENTALMA Uw bouw- en aannemers bedrijf gespecialiseerd in tandartspraktijken en meer ...

Dental MA bestaat heeft een degelijke, betrouwbare en vakbekwame reputatie opgebouwd in de bouw, aanbouw, verbouw en interieurbouw van met name tandartspraktijken.
Waarom is een tandartspraktijk zo anders dan een kantoor? Het betreft hier de zorgsector, die hoge eisen stelt aan veiligheid, hygiëne, tempo en communicatie. Het is precisiewerk.
Tandartsen willen de hoogste kwaliteit leveren en de beste technologie hanteren. Het omgaan met alle technologische apparatuur tijdens de bouw, verbouw of aanbouw en de communicatie tussen de gebruikers/professionals en het bouwbedrijf komt heel nauw. De apparaten moeten nu eenmaal tijdens de verbouwing ook met elkaar kunnen blijven ‘communiceren’. Een gemaakte röntgenfoto moet bijvoorbeeld meteen zichtbaar zijn op het beeldscherm van de computer.

Dental MA BV is gegarandeerd uw goedkoopste partner!

ONTWERP

Ontwerp  Alles begint met het idee te schetsen en op papier te zetten. Bij Dental MA hebben we onze eigen designer, architect en ingenieurs tot onze beschikking. Onze mensen zijn bedreven in het creëren

Read more...

RENOVATIE, BOUW EN PROJECTLEIDING

Uw behoefte in beeld brengen;
Ontwerp;
Tekeningen van onze architecten;
Verbouwen van uw tandartspraktijk;
Aanbouw (zodanig dat u niet hoeft te sluiten tijdens de aanbouw);
U adviseren in elke fase van het project

Read more...

INTERIEUR MAATWERK EN DESIGN

Vanuit onze werkplaats in Leidschendam kunnen we maatwerk leveren naar de allerhoogste standaard met betrekking tot deuren, vloeren, balies en plafonds.

Read more...